0877 629 340
Позвънете и поръчайте сега

Пелетен котел MP 50KW

Арт.№: MP50
Производител: Mareli Systems
Пелетен котел с хоризонтални турболатори. Уникален в своя клас. Самопочистваща се горивна скара. 91%КПД. Не е капризен към качеството на пелетите. Бункера за пелети е вграден над топлообменика и е част от общия корпус на котела. Управление 5-степенно италианско многофункционално - TIEMME.

Гаранция на продукта

2 години

За безплатно изтегляне:

Описание

Пелетните котли MP50 представляват котли от ново поколение, които дават възможност за монтаж и в помещения, където мястото е силно ограничено. Конструкцията на топлообменика е тръбна, многоходова и е изработена от висококачествена стомана, като се характеризира с много високата си ефективност. Пелетните котли MP50 са проектирани за работа само на пелети и към тях е вградена пелетна горелка от серията SMB. Благодарение на автоматизираната самопочистваща система, подръжката е минимална. Имат възможност за връзка с прецизен стаен термостат, което гарантира перфектното регулиране на температурата във Вашия дом. Сензори с най-различни функции контролират процеса на горене и температурата на водата и димните газове, което е допълнителна гаранция за сигурността на котлите по време на работа. Бункера за пелети е вграден над топлообменика и е част от общия корпус на котлите, което ги прави изключително компактни.
Производството на котли от серията MP отговаря на всички европейски стандарти и изисквания свързани с околната среда. Благодарение на използването на иновативни технологии, както и на 5 степенното горивно модулиране, постигаме много висока ефективност и ниски CO емисии отделени в атмосферата. Всички продукти са с две години пълна гаранция, като съществува и опция за удължаване на гаранцията*.
Независимо дали ще отоплявате Вашия апартамент, къща или офис, винаги ще намерите продукт, който да отговаря на нуждите Ви, а съотношението цена - качество е гарантирано и несравнимо. Нашият екип е изцяло на разположение, за да Ви посъветва във всяка ситуация.
Всеки наш продукт е тестван съгласно Европейските стандарти за качество.

Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}