За компанията

Научете повече за нас

Трифар ООД е регистрирана през 2008 година с търговска дейност в областта на слънчевите системи, отопление и ВиК. Фирмата е професионалист в монтажа на соларни отоплителни системи и предлага богата гама компоненти за водопровод, отопление.

Стремежът ни е да доставяме висококачествени продукти на достъпни пазарни цени. Основният ни търговски партньор е производител на висококачествени слънчеви системи.

Основна цел на Трифар е осигуряване на качествени продукти и услуги за нашите клиенти. Ние следваме непрекъснат стремеж към развитие на конкурентни предимства посредством точност, всеобхватност, качество, бързина и задълбочени познания.

Услуги

Предлагаме над 1000 артикула на склад (слънчеви системи, слънчеви панели, слънчеви колектори, вакуумно тръбни колектори, вакуумно тръбни системи, плоски панели, плоски колектори, термопомпи, подово отопление).
Доставка на територията на страната в рамките на 48 часа за наличните продукти и до 10 работни дни за артикули които не поддържаме в наличност.
Провеждане на специализирано обучение за служителите в търговските обекти.
Индивидуални рекламни проекти за утвърдени наши клиенти.
Преференциални условия за клиенти с доказан потенциал и безупречна репутация.
Гаранционен и извън гаранционен сервиз.
Цялостно решение за отоплителни и слънчеви инсталации.
Сертификати и декларации за съответствие за цялата гама.

Слънчеви Панели Трифар


Трифар ООД е оторизиран доставчик на световният лидер в производтсвото на слънчеви системи Sunrain. Ние предлагаме доставка и монтаж на продуктите от гамата им. Като гаранция за качество и автентичност, ще срещнете логото на Trifar върху всеки продукт.

За да запази водещата си позиция в областта на технологии SunRain привлича много експерти от цял свят. Един от тях е Д-р Г.Л. Хардинг изобретател на многослойната (SS-C/Cu) технология на усвояване, която е водещата технология в световен мащаб до момента. Хардинг е главен научен консултант на SunRain, благодарение на огромния му принос производителят на слънчеви системи Sunrain, получава множество награди.

Като най-голям износител на слънчеви колектори sunrain, винаги отстоява философията на качеството, че „1% дефект при продукцията е равен на 100% авария при клиентите”. Sunrain неизменно осигурява високо качество на продуктите и услугите, предоставяни на клиентите, отговарящи на различните им изисквания.

Соларната енергия е чист и безплатен енергиен източник, който може да създаде комфорт и здравословна околна среда, чрез интегрирането й в архитектурата и намаляване на цените. От много години Sunrain се грижи за интегрирането и оползотворяването на слънчевата енергия с различни архитектурни решения. Сега SunRain има големи постижения в тази област и вече са създадени много действителни решения. Неотменна цел на персонала на Sunrain, e да прави пълноценното използване на слънчевата енергия, все по-достъпно за човечеството.
Сертификати и декларации

примерен текст втори ред

Контакти

  • Адрес:
    гр. София, ул. „Бесарабия“ 15
  • Офис:
    0886 12 44 27 | 0893 62 93 40
  • Търговски отдел:
    0893 62 93 41 | 0893 62 93 42
свържете се с нас